Daniel Tuinete este un teleormănean care are un loc de muncă banal, preocupări normale și nemulțumiri firești. Cu toate acestea, Daniel e o lecție de curaj, pentru că de multă vreme, el protestează singur în Turnu Măgurele, chiar în fața hotelului familiei Dragnea. 

E o perioadă lungă de când turneanul Daniel Tuinete nu face niciun compromis în exprimarea liberă a punctului său de vedere cu privire la guvernarea PSD și, mai ales, la Liviu Dragnea. A participat la toate protestele anti-guvernamentale de până acum și, când a văzut că oamenii au încetat să mai iasă în stradă, a decis că protestul poate fi și individual. Așa că nu o dată, ci de mai multe ori în ultimele săptămâni, Daniel Tuinete a mers în fața Hotelului Turris, simbol al puterii economice a familiei Dragnea, și a afișat câte un mesaj personal, pe care să-l poată vedea trecătorii, dar și angajații celebrei familii.

Daniel știe că protestul lui individual e important. Că atunci când iese în stradă, cu mesajul la purtător, o face nu doar pentru el, ci pentru mii de turneni care nu au curajul lui. Că simplul fapt că în fiecare loc din Teleorman mai strigă câte o voce înseamnă că dictatura adevărată încă nu a început. Și, prin protestul lui individual, Daniel face tot ce ține de el pentru a amâna momentul nu doar pentru el, ci și pentru oamenii dragi lui, care îl țin în Turnu Măgurele.

Articolul precedentISU Teleorman învață copiii să reacționeze în situații de criză
Articolul următorSe extrag judecătorii pentru BEJ Teleorman la alegerile europarlamentare