În acest moment, singurul candidat la prezidențiale căruia i s-a permis montarea cortului pentru strângerea de semnături în Alexandria este Viorica Dăncilă. Cu toate acestea, la cortul amenajat pe platoul Casei de Cultură din Alexandria bate numai… vântul. 

Platoul din fața Casei de Cultură din Alexandria este locul în care s-a stabilit că partidele își pot monta corturile de campanie, destinate strângerii de semnături pentru prezidențiabili. În prezent, locul menționat este ocupat de un singur cort, cel al candidatului Viorica Dăncilă.

Atmosfera este de singurătate și plictiseală, un singur om (probabil din organizația de tineret a PSD) fiind responsabil de strângerea semnăturilor pentru teleormăneanca neconflictuală, care și-a asumat deschis și perfect rezonabil că simpla intrare în turul 2 al alegerilor ar constitui pentru ea o victorie în sine.

Tânărul în cauză stă liniștit pe un scaun, verificând statusurile prietenilor de pe Facebook și nu pare deloc entuziasmat de provocarea strângerii de semnături într-un spațiu gol. Mai ales că nimeni nu-l perturbă…

Articolul precedentStatistici teleormănene: un incendiu de miriște pe oră!
Articolul următorCopiii Ansamblului Bujoreii de la Troianul reînvie dansurile populare