Micuțul Eric se luptă de vreme îndelungată pentru viața lui. Tratamentul de care el are nevoie nu se poate face în România, așa că fostele glorii ale FCSB se vor implica mâine într-un meci caritabil la Alexandria. 

Cu un an și jumătate în urmă, după un episod de febră devastatoare și mai multe plimbări de la un spital la altul, micuțul Eric a intrat în comă… Creierul lui a fost atunci puternic afectat, iar medicii au venit cu diagnosticul tulburător de encefalită autoimună. La doar trei anișori, Eric trebuie să lupte pentru viața lui. La momentul acela, al declanșării bolii, un grup de oameni uniți de Facebook s-au aliat pentru o cauză comună: strângerea de bani pentru medicamentul care l-ar fi salvat: imunoglobulina. Lupta a continuat, iar părinții au refuzat să accepte că micuțul nu are șanse.

Eric este obligat să meargă lunar în Turcia la tratament, până la vindecarea completă. Astăzi, el face în jur de 30 de crize de epilepsie pe zi, iar părinții nu-l pot ajuta, pentru că în România boala nu e tratabilă. Așa că Eric are nevoie din nou de sprijin financiar.

Jucătorii FCSB care au făcut cea mai mare performanță post-decembristă, ajungând în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005-2006, vor ajuta acest copil. Alături de Vali Badea, la evenimentul caritabil organizat pe stadionul de la Alexandria vor mai fi prezenți Sorin Paraschiv, Adrian Neaga, Marian Aliuță, Laurențiu Diniță, Sorin Ghionea, Iulian Miu, Martin Tudor, Eugen Baciu, Costel Mozacu, Gabriel Boștină, Eugen Trică și Florentin Dumitru.

Fostele glorii ”roș-albastre” vor întâlni la Alexandria în meciul de gală mâine, 14 aprilie, de la ora 15:00, câștigătoarea dintre echipele SC Fluorcarbon Polymers SRL, American Pan Prestige, Koyo Romania S.A., ISU – Teleorman, Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman, TSD Alexandria. Miniturneul va începe de la ora 10:00, iar toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi donate familiei lui Eric.

Articolul precedentMitingul PNL, interzis în patria pesedistă Alexandria
Articolul următorViorica Dăncilă a mințit că știe limba engleză… în C.V.!