Fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin, se remarcă printr-o apetență incredibilă pentru afaceri. Și după ce a demonstrat că știe să anticipeze chiar și pesta porcină, fiul liderului PSD se pregătește să intre în afaceri imobiliare. 

În anul 2018, fiul lui Liviu Dragnea și-a înființat o nouă firmă la București, în sectorul 3. Este vorba despre Bucharest Residence SRL (CUI 38674867), care până în acest moment nu dă semne de activitate. Firma, înființată de Ștefan Dragnea, cu 90% din afacere și de Liviu Dragne, cu 10% din capital, are ca obiect de activitate „lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În luna mai a acestui an, la scurt timp de la înființare, a fost operată o dublare a capitalului social la firma Bucharest Residence SRL, acesta ajungând acum la 2.000 de lei, prin aportul unei alte companii în care fiul lui Dragnea e acționar, și anume Nutrelo Group SRL, cu sediul în comuna Lița din județul Teleorman. Nutrelo Group SA avea în anul 2017 o cifră de afaceri de 17 818 377 lei și are ca obiect de activitate “Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase”. Asocierea Nutrelo Group cu Bucharest Residence nu are prea multe explicații raționale, în contextul în care obiectivele celor două sunt cu totul și cu totul diferite, însă Nutrelo Group poate constitui un punct de sprijin pentru dezvoltarea acestei noi afaceri a lui Ștefan Dragnea.

Articolul precedentOrașul Turnu Măgurele s-a mutat în Mehedinți, potrivit manualului de geografie
Articolul următorUn teleormănean, cu porcul la vânzare în mașină