În acest moment, județul Teleorman este plin de afișe și bannere electorale, care proclamă ferm faptul că „România merită mai mult”. Problema e că nici nu-i poți contrazice: România merită mai mult decât să fie furată de PSD. Mai nou, însă, și ziare „patriotice” au început să ajungă în cutiile poștale ale teleormănenilor.

La acest moment, oriunde privim în Teleorman vedem afișele „patrioților în Europa” care susțin, cu emfază, că „România merită mai mult”. În ciuda faptului că opulența bannerelor și afișelor a deranjat oamenii încă de la început, cei din PSD nu s-au oprit până nu și-au văzut materialele electorale în fiecare colțișor de județ. Cu mult înainte ca, oficial, campania să înceapă. Și, pentru că au simțit că nu au deranjat destul, „creierele pesediste” au luat, mai nou, inițiativa de a edita și un ziar pe aceeași temă, pe care îl trimit, prin poștă, locuitorilor județului.

Fițuica electorală cuprinde realizările pe care guvernul PSD și le asumă și prezintă situația țării ca fiind pe roze unor oameni care nici nu găsesc motive destule să se mai trezească în ziua următoare. Mulți dintre cei care au început să primească ziarul pesedist se declară revoltați, mai ales că poștașii le-au mărturisit că au zeci de mii de exemplare de distribuit în următoarea perioadă.

Articolul precedentAutismul va fi conștientizat și în Teleorman pe 2 aprilie
Articolul următorITM Teleorman, în control la muncitorii de pe schele