La numai o zi după ce a solicitat celor din PSD Teleorman documente pentru montarea de bannere în condiții legale, primarul din Videle a fost suspendat din funcție. Prin ordin de prefect…

Un ordin al prefectului județului Teleorman arată faptul că, începând cu data de 13 septembrie, mandatul de primar ales pe listele PSD al orașului Videle deținut de Nicolae Bădănoiu încetează înainte de termen. Totul s-a întâmplat la numai o zi după ce primarul din Videle a solicitat PSD Teleorman documente care să permită emiterea avizului de legalitate pentru montarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă drept candidat în alagerile prezidențiale din acest an.
Într-o notă internă ce a circulat astăzi în primăria Videle se specifică în clar faptul că interimatul va fi asigurat de un anume Șerban Nicu Silvică, actual viceprimar al orașului.
Având în vedere Ordinul Prefectului Județului Teleorman privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar al domnului Nicolae Bădănoiu. până la alegerea noului primar, atribuțiile primarului vor fi exercitate de drept de către viceprimarul orașului Videle, domnul Șerban Nicu Silvică.“, se arată în nota internă care a circulat astăzi în Primăria Videle.
Nicolae Bădănoiu spune, însă, că lucrurile nu vor rămâne așa și că a apelat deja la sprijinul unui avocat pentru a acționa în instanță instituțiile responsabile de suspendarea sa abuzivă din funcție.
Articolul precedentSediul ISU Teleorman va folosi energie din surse regenerabile
Articolul următorAccident rutier! Un autoturism s-a ciocnit de o cisternă! O persoană a rămas încarcerată FOTO