După ce i s-a cerut demisia, cu vopsea galbenă, direct pe gardul conacului, Dragnea și-a montat aparatură de supraveghere în toți copacii de la conac. Cu toate astea, n-a sesizat nici până acum poliția cu privire la incidentul de atunci. 

Cu câteva săptămâni în urmă, pe gardul conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria (care nu mai e în mod oficial pe numele său, însă a rămas simbolul puterii sale în Teleorman) a fost scris cu vopsea galbenă. Cuvântul DEMISIA, scris pe toată lungimea  gardului a constituit subiect de discuție și amuzament pentru foarte mulți. În ciuda faptului petrecut, nu s-a făcut nicio sesizare la poliție, însă în aceeași zi, spre seară, gardul a fost revopsit, pentru a acoperi rușinea.

De atunci și până acum, singura măsură pe care oamenii lui Dragnea, responsabili de conac, au luat-o a fost aceea de a monta camere de supraveghere în toți copacii de la intrare. Pentru că, așa cum s-au obișnuit, oamenii lui Dragnea nu apelează la Justiție. Ei identifică și pedepsesc pe cont propriu. Că așa e în Teleorman: un vest aproape sălbatic, în care legea baronului funcționează brici.