După ce i s-a cerut demisia, cu vopsea galbenă, direct pe gardul conacului, Dragnea și-a montat aparatură de supraveghere în toți copacii de la conac. Cu toate astea, n-a sesizat nici până acum poliția cu privire la incidentul de atunci. 

Cu câteva săptămâni în urmă, pe gardul conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria (care nu mai e în mod oficial pe numele său, însă a rămas simbolul puterii sale în Teleorman) a fost scris cu vopsea galbenă. Cuvântul DEMISIA, scris pe toată lungimea  gardului a constituit subiect de discuție și amuzament pentru foarte mulți. În ciuda faptului petrecut, nu s-a făcut nicio sesizare la poliție, însă în aceeași zi, spre seară, gardul a fost revopsit, pentru a acoperi rușinea.

De atunci și până acum, singura măsură pe care oamenii lui Dragnea, responsabili de conac, au luat-o a fost aceea de a monta camere de supraveghere în toți copacii de la intrare. Pentru că, așa cum s-au obișnuit, oamenii lui Dragnea nu apelează la Justiție. Ei identifică și pedepsesc pe cont propriu. Că așa e în Teleorman: un vest aproape sălbatic, în care legea baronului funcționează brici.

Articolul precedent130 absolveţi teleormăneni au fost selectaţi pentru un job la bursa locurilor de muncă
Articolul următorCopiii romi din Blejești au fost premiați în curtea unui localnic, pentru a „nu se face politică în școală”