În ciuda faptului că Dragnea se plânge colegilor săi de partid că are dureri puternice de spate care l-au trimis din nou pe patul de spital, el va participa mâine la ședința Comitetului Executiv Național, în cadrul căreia va fi stabilită lista candidaților PSD la alegerile europarlamentare.

Potrivit secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea a ajuns seara trecută din nou pe patul de spital, acuzând dureri puternice de spate, „care nu se mai opresc”. Secretarul general crede că infiltrațiile de până acum nu au fost eficiente și este foarte posibil ca în luna iunie Dragnea să se opereze. Amânarea operației până atunci ar fi determinată de faptul că alegerile europarlamentare au nevoie de participarea și implicarea concretă a șefului partidului.

În ciuda stării grave de sănătate a lui Dragnea, despre care discută cu îngrijorare mulți dintre colegii săi de partid, acesta va participa mâine la Ședința Comitetului Executiv Național. E de prisos să facem precizarea că o hernie de disc serioasă nu i-ar permite niciunui individ desfășurarea de activități de această natură. Desigur, în lipsa unei variante oficiale a poveștii, așa cum a fost ea percepută de medicul care se ocupă de Dragnea, noi putem crede și varianta pesediștilor. Cu atât mai mult cu cât știrile furnizate de Ștefănescu vin preponderent din realitatea paralelă…

Articolul precedentContract de 5,5 milioane lei la Zimnicea pentru o firmă cu un singur angajat
Articolul următorDin cauza vitezei excesive, un tânăr din Alexandria a omorât două persoane