O companie care figurează în evidențele fiscale cu un singur angajat a câștigat un contract de 5,5 milioane lei pentru modernizarea unei școli din Zimnicea.

Totul s-a întâmplat la finalul lunii februarie a acestui an, când pe SEAP s-a publicat anunțul de participare la procedura simplificată pentru începerea lucrărilor de modernizare a Școlii Generale Miron Radu Paraschivescu din localitatea Zimnicea. Valoarea lucrării depășea 5, 5 milioane de lei.

Firma câștigătoare a fost, în mod cu totul și cu totul paradoxal, alta decât Teldrum. Dar și mai surprinzător pentru noi a fost să constatăm că în evidențele oficiale, compania care a câștigat acest contract important figurează cu un SINGUR angajat. Este vorba despre S.C. Romart Concept SRL, o companie înființată în anul 2015 cu sediul în localitatea Bragadiru.

Aceeași companie a câștigat, dar cu un an în urmă, un alt contract de peste 1 milion de lei în satul Saraiu din județul Constanța, privind realizarea unei săli de sport. Acționarii companiei sunt Silviu Vasilache și Dan Andrei Rotaru, iar domeniul de activitate este reprezentat de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Prezența acestei firme în județul Teleorman nu este întru totul nouă, ea câștigând în trecut un contract de lucrări cu comuna Talpa și participând, fără a depune oferta de preț, la licitația privind construirea noului stadion de la Aexandria.

Articolul precedentOrașul Zimnicea calculează deja cum va mări taxele locale în 2020
Articolul următorDragnea a ajuns din nou la spital, dar va participa mâine la CEX