Actele de violență îndreptate asupra femeilor nu au scăzut ca frecvență în ultima perioadă, în ciuda numeroaselor măsuri luate împotriva celor care se manifestă agresiv în relația de cuplu. E și cazul unui teleormănean care și-a lovit prietena în văzul lumii pe o stradă principală din Alexandria. 

Ieri seară, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată telefonic prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie în vârstă de 42 de ani din municipiul Alexandria cu privire la faptul că are un conflict cu fostul ei prieten. Aceasta a povestit că afându-se pe strada Dunării, fostul ei prieten a lovit-o cu palma peste față și a smucit-o.

Potrivit departamentului de comunicare al IPJ Teleorman, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat, agresorul fiind obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de victimă, domiciliul și locul de muncă al acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentPercheziții în Teleorman pentru furt cu documente falsificate
Articolul următorTestare cu poligraful în cazul Belina