Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a ”furat” un telefon mobil uitat într-o farmacie. Proprietarul telefonului, o femeie în vârstă de 53 de ani, a mers într-o farmacie din Turnu Măgurele, iar la plecare și-a uitat telefonul mobil pe un raft. S-a întors după doar 5 minute, dar nu l-a mai găsit.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turnu Măgurele au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 53 de ani din comuna Segarcea Vale cu privire la faptul că i-a fost furat telefonul mobil.

”Femeia a mers într-o farmacie situată pe strada Independenței, iar la plecare și-a uitat telefonul mobil pe un raft, revenind după aproximativ 5 minute, însă nu l-a mai găsit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Furculești, care a declarat verbal faptul că a luat telefonul de pe raftul farmaciei”, spun polițiștii din Teleorman.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentPeste 41.000 de semnături pentru Iohannis vin din Teleorman
Articolul următorPolițiștii de la rutieră au tras mai dreapta mai mulți șoferi din Teleorman