Organizația Județeană a PNL Teleorman a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că 41.314 semnături dintre cele aproximativ 2.200.000 strânse de candidatul Klaus Iohannis vin din județul Teleorman. 

Astfel, pentru candidatura lui Klaus Iohannis s-au depus la BEC aproximativ 2.200.000 de semnături, din care 41.314 de semnături au fost strânse de către filiala PNL Teleorman.

PNL Teleorman a depășit targetul stabilit care era de circa 40.000 de semnături, astfel încât considerăm că filiala și-a făcut datoria până la acest moment, ca prim pas pentru câştigarea celui de-al doilea mandat de preşedinte al candidatul nostru, Klaus Iohannis”, a declarat Dan Popescu.

În această campanie, PNL Teleorman a strâns semnături din circa 98 la sută din localităţile judeţului, dar mai importantă a fost reacţia cetăţenilor la această acţiune, care a fost privită cu ochi buni, nicidecum cu reticenţă. Secretarul general al PNL Teleorman, Dan Popescu, apreciază că respectiva campania de strângere de semnături s-a încadrat în limitele normalului.

În ceea ce priveşte campania electorală, acesta susţine că se aşteaptă să fie bazată pe dialog, idei şi proiecte, nu pe atacuri la persoană.