Organizația Județeană a PNL Teleorman a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că 41.314 semnături dintre cele aproximativ 2.200.000 strânse de candidatul Klaus Iohannis vin din județul Teleorman. 

Astfel, pentru candidatura lui Klaus Iohannis s-au depus la BEC aproximativ 2.200.000 de semnături, din care 41.314 de semnături au fost strânse de către filiala PNL Teleorman.

PNL Teleorman a depășit targetul stabilit care era de circa 40.000 de semnături, astfel încât considerăm că filiala și-a făcut datoria până la acest moment, ca prim pas pentru câştigarea celui de-al doilea mandat de preşedinte al candidatul nostru, Klaus Iohannis”, a declarat Dan Popescu.

În această campanie, PNL Teleorman a strâns semnături din circa 98 la sută din localităţile judeţului, dar mai importantă a fost reacţia cetăţenilor la această acţiune, care a fost privită cu ochi buni, nicidecum cu reticenţă. Secretarul general al PNL Teleorman, Dan Popescu, apreciază că respectiva campania de strângere de semnături s-a încadrat în limitele normalului.

În ceea ce priveşte campania electorală, acesta susţine că se aşteaptă să fie bazată pe dialog, idei şi proiecte, nu pe atacuri la persoană.

Articolul precedentA ajuns în râul Vedea, după ce s-a lovit de… un cal
Articolul următorDosar penal pentru furtul unui telefon uitat într-o farmacie