Neadaptarea vitezei la condițiile de trafic este, în general, cauza cea mai frecventă a producerii accidentelor rutiere. Tot pe fondul vitezei a avut loc astăzi, în apropiere de Alexandria, un accident rutier grav și doi tineri, de 25 și 18 ani au ajuns la spital. Șoferița este în stare gravă.

Accidentul a fost sesizat prin 112, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria fiind anunțați că pe DJ 504, între localitățile Cernetu și Alexandria, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Potrivit departamentului de comunicare al IPJ Teleorman, în timp ce o tânără în vârstă de 25 de ani din municipiul București conducea un autoturism pe DJ 504, din direcția sat Cernetu către municipiul Alexandria, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil, la km 51 + 650m, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate situat în afara părții carosabile, pe sensul său de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerului aflat pe scaunul din dreapta față, un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Mârzănești, ambii fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. A fost, deci, fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, însă șoferița s-ar afla în stare foarte gravă la spital.

Articolul precedentUn teleormănean a tras în vecini cu o armă cu aer comprimat: „Îmi pare rău că nu mi-a reușit!”
Articolul următorGroapă cu cadavre de porci în islazul comunal din Beuca