Un teleormănean din localitatea Conțești a folosit o armă cu aer comprimat, pentru a-și răni vecinii, care ar fi vorbit urât cu el. Întrebat de polițiști de ce a făcut asta, omul a susținut că se distra și că regretă că nu „i-a reușit”.

Poliția Teleorman a fost sesizată prin 112 ieri, în jurul orelor prânzului, de către un bărbat din comuna Conțești cu privire la faptul vecinul său a folosit o armă, trăgând asupra sa. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul a folosit în mod ilegal o armă neletală cu aer comprimat, pentru care se folosesc diaboluri, deținută fără drept, rănind un bărbat în vârstă de 39 de ani, aflat în curtea vecină.

Potrivit departamentului de comunicare al IPJ Teleorman, la sosirea polițiștilor tânărul de 31 de ani a devenit violent, motiv pentru care a fost încătușat. Tot atunci, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar arma a fost ridicată pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea fără drept și uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, precum și lovire.

Articolul precedentAmenzi consistente pentru apelurile abuzive la 112
Articolul următorDin cauza vitezei, o tânără de 25 de ani se zbate acum între viață și moarte