La Primăria Zimnicea s-a făcut, cu patru zile în urmă, o achiziție de 53 de lei. Suma foarte mică, pusă la bătaie în SEAP, ne-a atras atenția imediat și, cu surprindere am remarcat că achiziția consta în 3 cafele din bani publici.

Faptul că unele achiziții mici sunt trecute prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice este, în sine, unul foarte bun, pentru că asta arată, în mod clar, că autoritățile înțeleg că orice fel de cheltuială din bani publici trebuie să fie transparentă. Din păcate, achiziția de 53 de lei a Primăriei Zimnicea consta în trei pungi de cafea de 500 de grame. Cu alte cuvinte, o cheltuială personală a celor din instituție, pe care ar fi putut s-o susțină din propriile salarii, mai ales după ce mulți dintre  ei au îndrăznit să creadă în PSD.

Căci guvernarea PSD a avut și efecte benefice, dar numai asupra angajaților la stat, despre care știm cu certitudine că au salarii foarte mari. Cele trei pungi de cafea, în valoare de 17 lei bucata au fost cumpărate, culmea, tot de la o firmă de casă a PSD din Zimnicea, și anume S.C. Luigi Impex SRL, care are monopol în aprovizionarea cu alimente a instituțiilor publice din oraș, inclusiv a spitalului.

Articolul precedentVIDEO descinderi – Teleormăneni arestați pentru trafic de cannabis și hașiș
Articolul următorSemafoarele dubioase de la Alexandria