CSM Alexandria a urcat pe prima poziție în clasamentul Ligii 3, seria 3. Echipa din Alexandria a reușit să câștige meciul din etapa a 6-a împotriva FC Voluntari 2 cu scorul de 4-2.

CSM Alexandria a deschis etapa a 6-a, acasă cu echipa a doua a FC Voluntari. Gazdele au pus presiune încă din debutul partidei și doar norocul a făcut ca tabela de marcaj să nu se schimbe în favoarea echipei din Alexandria. Cu doar câteva secunde înainte de fluierul de final al primei reprize, FCM Alexandria reușește să deschidă scorul grație lui Viorel Vâlcică.

Și în a doua repriză tot gazdele au avut inițiativa, iar acest lucru a dat roade. În minutul 50 scorul era deja 2-0 pentru FCM Alexandria după ce Marius Terci și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj.

Având două goluri avans, jucătorii din Alexandria s-au relaxat, iar asta îi putea costa. În doar 5 minute, FC Voluntari 2 au reușit să egaleze după reușitele lui Mihai Vasile (minutul 63 din penalty și 67).

Împinși de la spate de suporteri și de antrenor, alexăndrenii au călcat din nou pedala, iar în minutul 73, Viorel Vâlcică reușește dubla după ce execută foarte bine o lovitură de la 11 metri. Tabele de la marcaș a fost închisă de Leonid Gherase și astfel FCM Alexandria – FC Voluntari 2 s-a terminat 4-2.

În urma acestei victorii FCM Alexandria urcă pe poziția 1 în Liga 3, seria 3. Formația din Alexandria are 4 victorii, un egal și o înfrângere fiind la un punct în fața celor din Slatina care au un meci mai puțin.

Rezultate, marcatori și meciuri Liga 3, seria 3

CSM Alexandria – FC Voluntari 2  – 4-2 (Viorel Vâlcică (45+2, 73 – pen.), Marius Terci (50), Leonid Gherase (81) / Mihai Vasile (63 – pen., 67)

AFC Astra 2 – Universitatea Craiova 2 – 0-1 (Robert Petre (62))

sâmbătă, 28 septembrie

Sporting Roşiori – Unirea Bascov

Progresul Spartac – Olimpic Cetate Râşnov

Tractorul Cetate – CS Baloteşti

SR Municipal Braşov – Flacăra Moreni

FC Pucioasa – CSM Slatina

CS Blejoi – Vediţa Coloneşti

Articolul precedentUn șofer fără permis a intrat într-un microbuz și a fugit d ela locul faptei
Articolul următorTânărul acuzat de sechestrarea și violarea unei fete în Alexandria susține că e nevinovat