Accident rutier produs pe DN 51, pe raza localității Brânceni. Un șofer fără permis a intrat în coliziune cu un microbuz. Conștient de ceea ce a făcut, șoferul a fugit de la locul faptei. O femeie din mirobuz a fost rănită.

Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Brânceni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51, pe raza localității de domiciliu, din direcția comunei Smârdioasa către comuna Poroschia, fără a deține permis de conducere, a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, domiciliat în orașul Zimnicea.

În urma evenimentului, conducătorul auto responsabil de producerea acestuia a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, ulterior fiind identificat la domiciliu.

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 48 de ani din comuna Suhaia, pasageră în microbuz, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului auto responsabil de producerea evenimentului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

Articolul precedentFata sechestrată la Alexandria susține că s-a localizat singură
Articolul următorCSM Alexandria, lider în Liga 3, seria 3