Recursul în anulare este o cale excepțională, la care se poate apela pentru anularea unor sentințe. Condamnații din dosarul angajărilor fictive, cel mai celebru fiind Liviu Dragnea, apelează acum, unul după altul, la această soluție. 

Primul care a adoptat această cale a fost chiar Liviu Dragnea, care a așteptat motivarea sentinței în cazul său, pentru a putea solicita recursul în anulare, contestând, de fapt, completul care l-a judecat. Pe urmele lui au luat-o, pe rând, condamnații din dosar. Olguța Șefu, fostul director adjunct al DGASPC Teleorman a depus ieri cererea, astăzi fiind rândul fostul director al instituției, Floarea Alesu. Contestațiile au fost conexate cu cea a lui Liviu Dragnea.

Floarea Alesu are o condamnare de 3 ani și 7 luni de închisoare, ea făcându-se vinovată și de alta încălcări ale legilor, iar Olguța Șefu are o condamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare. Este de așteptat ca și alții dintre cei condamnați în acest dosar să meargă mai departe pe aceeași rețetă.

Articolul precedentIncendiu în Alexandria, din cauza unui scurtcircuit
Articolul următorParamedicii SMURD Teleorman se perfecționează