În comuna Saelele din județul Teleorman, numele lui Liviu Dragnea e scris în piatră. Și nu oriunde, ci la intrarea în primăria localității. Iar la intrarea în biroul primarului, deasupra tocului ușii, fotografia lui Liviu Dragnea este pusă în ramă, alături de primar, care se află undeva în plan secund. 

Comuna Saelele este una dintre cele mai privilegiate localități din Teleorman, prin prisma relației de prietenie a primarului ei, Gabriel Cârjan, cu fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, care și-a și petrecut o parte din copilărie acolo. Și ce e drept, localitatea nu arată prea rău, fiind printre puținele localități din județ care are toate străzile asfaltate. De Teldrum, desigur.

Dar, pentru că în Teleorman există un obicei foarte pronunțat al pupatului mâinii care te hrănește, edilul localității a decis să nu facă excepție. Așa că i-a scris o odă lui Dragnea, chiar la intrarea în primărie, astfel încât contribuabilii să fie în permanență conștienți de faptul că ei îi datorează lui Dragnea însăși existența localității.

Și atunci n-ar trebui să ne mire deloc scorul foarte bun pe care echipa lui Dragnea îl atinge la fiecare proces electoral în județ. Până la urmă, chiar nu poți trece cu vederea în buletinul de vot partidul celui despre care știi că are numele gravat în piatră.

 

Articolul precedentAccident fals. Un teleormănean s-a ales cu amendă după ce a alertat 112 degeaba
Articolul următorCât câștigă Florinel Dumitrescu pentru a păzi Prefectura Teleorman?