Prezent în Teleorman pentru a vizita zona rurală, Dacian Cioloș și-a anunțat intenția de a-și deschide un cabinet europarlamentar în județ. 

Se pare că ideea a pornit de la echipa PLUS din Teleorman, care i-ar fi solicitat lui Cioloș o prezență mai frecventă în zonă și, în același timp, o implicare constantă în problemele mari ale oamenilor care se confruntă cu un grad ridicat de sărăcie. Ideea pare să-i fi surâs europarlamentarului, care a înțeles că prezența sa, în calitate de specialist în domeniul agriculturii, într-un județ preponderent agricol ar putea determina unele evoluții.

„O să mai vin în Teleorman. Chiar am discutat cu colegii de la PLUS și mi-au solicitat să deschid un biru europarlamentar în Teleorman, o să caut soluția pentru a face acest lucru, ca să pot să vin mai des, să vorbim și de agricultură, pentru că eu în Parlamentul European sunt în Comisia de Agricultură. De asemenea, mă interesează și să stabilim ce mai poate fi făcut aici în afară de agricultură.”, a declarat Cioloș la finalul vizitei sale în Teleorman.