Proiectul „Cu cărțile pe uliță” a căpătat notorietate națională, fie și numai prin prisma faptului că un teleormănean a decis să construiască în comuna lui natală un centru cultural pe cont propriu. Astăzi i-au fost alături prietenii de la editura Humanitas, dar și alți oameni de bine care sprijină inițiativa. 

Lui Relu Voicu i-a venit ideea de a construi un centru cultural la Scrioaștea, după ce a decis într-o zi să-și scoată cărțile pe ulița satului în care locuiește și să le pună la dispoziția celor mici, în drumul lor spre școală. Oamenii i-au fost alături, a primit donații și iată că povestea aceasta tinde să capete amploare, pentru că Relu a achiziționat deja un teren pe care va putea construi centrul cultural de la Scrioaștea „Cu cărțile pe uliță”.

Astăzi, Relu a organizat o întâlnire a prietenilor proiectului, la care au participat oameni atașați de proiect, precum Lidia Bodea, director al Editurii Humanitas, dar și alți oameni interesați ca această inițiativă să meargă mai departe și să-și pună amprenta în sens pozitiv asupra comunității. Actorii principali au fost copiii, principalii beneficiari ai acestui fabulos proiect, despre care cu siguranță vom mai afla noutăți.

Articolul precedentCioloș vrea cabinet europarlamentar în Teleorman
Articolul următorThe Motans, Irina Rimes și Liviu Teodorescu sunt așteptați azi la Alexandria