Biroul Rutier Roșiori de Vede a fost sesizat astăzi prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident pe raza localității Peretu, la ieșirea către Roșiori de Vede. Singura victimă e un minor în vârstă de 12 ani. 

Potrivit IPJ Teleorman, din primele cercetări rezultă că, în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani din Alexandria conducea o autoutilitară pe DE 70, din direcția Alexandria către Roșiori de Vede, a efectuat viraj la stânga fără să se asigure, neobservând că era depășit de un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în Roșiori de Vede.

Pentru a evita impactul, conducătorul auto angajat în depășirea autoutilitarei a virat către stânga, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturismul condus regulamentar. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Articolul precedentDacian Cioloș a vizitat astăzi câteva comune din Teleorman
Articolul următorCioloș vrea cabinet europarlamentar în Teleorman