După ce Organizația PNL Teleorman l-a exclus din rândurile sale, consilierul județean Cătălin Vătafu și-a pierdut fotoliul din cadrul autorității județene, pentru că Prefectura Teleorman a dat un ordin prin care l-a destituit din funcție. Consilierul a dat în judecată Prefectura și a câștigat.

Cătălin Vătafu rămăsese una dintre ultimele voci critice din PNL Teleorman, atât la adresa puterii, cât și la adresa felului în care se duce politica organizației de partid din care făcea parte. Atitudinea lui i-a nemulțumit, în primul rând, chiar pe colegii săi de partid și pe șeful formațiunii politice județene, luându-se decizia ca Vătafu să fie exclus. Motivul? Insubordonarea. Prefectura Teleorman a luat act de decizia partidului și a emis ordin de destituire din funcție pe numele lui Cătălin Vătafu. Acesta, însă, nu s-a resemnat așa de repede pe cât se așteptau foștii săi colegi de la Teleorman și a dat în judecată Prefectura Teleorman.

În cursul zilei de ieri, instanța de judecată s-a pronunțat în sensul suspendării ordinului emis de Instituția Prefectului Teleorman. Asta înseamnă că până la definitivarea situației, Vătafu rămâne consilier județean și se bucură de toate drepturile care decurg din asta. Astfel, și planul colegilor săi de a numi un înlocuitor pentru Cătălin Vătafu a eșuat, însă, din fericire pentru ei, aceștia nu au apucat ședința de numire a înlocuitorului și s-a evitat situația penibilă de invalidare a acelui mandat. Dacă înlocuitorul ar fi apucat să fie validat, la următoarea ședință de consiliu, Vătafu ar fi fost repus în drepturi. Oricum, din punct de vedere mediatic, lovitura dată de Cătălin Vătafu partidului său este una importantă, demonstrând că deciziile luate în mod irațional în sânul PNL Teleorman pot avea efecte ridicole.

 

Articolul precedentValiza s-a întors! Noi dezvăluiri despre Teldrum, marca Rise Project
Articolul următorPe 8 Martie, primarul din Zimnicea e galant pe banii noștri: cumpără flori de 18.700 de lei!