Noi dezvăluiri despre Teldrum au ieșit din valiza jurnaliștilor Rise Project în cursul zilei de astăzi. Ele arată cum „clanurile de pe strada Vacanței” s-au înfruptat din fonduri europene și apoi le-au spălat.

După o perioadă de pauză, în care Valiza celor de la Rise Project devenise preponderent un subiect de glumă, jurnaliștii au pus sub ochii publicului larg dezvăluiri inedite despre caracatița marilor constructori, în rândul cărora compania Teldrum ocupă un loc esențial, dar și despre felul în care grupurile de interese s-au coagulat pentru a frauda bani din fonduri europene. Investigația este, de fapt, o explicație în detaliu a schemei unui furt masiv, de data aceasta nu la nivelul județului Teleorman, ci în stațiunea Mamaia.

Teldrum, compania cea mai profitabilă din Teleorman, pe care unii încă mai îndrăznesc s-o numească „onestă”, ar fi fost implicată într-o schemă de acaparare a banului public. Vorbim despre o piață fragmentată, împărțită între diverși participanți la jocul licitațiilor, eliminând astfel competiția, astfel încât regii asfaltului să-și păstreze monopolul asupra achizițiilor publice. Mai multe milioane de lei au intrat astfel în conturile firmei Teldrum din Teleorman. Bani proveniți din direcția unor alte județe.

În nordul stațiunii Mamaia se află și clădirea cu patru etaje ridicată de Liviu Dragnea pe banii Teldrum.

Articolul precedentAvând în vedere că Dragnea este peste tot, PNL Teleorman are o țintă de 25% la europarlamentare
Articolul următorCătălin Vătafu a câștigat procesul cu Prefectura Teleorman și rămâne consilier județean