Iată că apropierea Zilei Femeii generează noi achiziții prin primăriile teleormănene, însă primarul din Zimnicea a luat 8 Martie foarte în serios și i-a dedicat nici mai mult, nici mai puțin decât 18.700 de lei. Ai noștri. 

Un primar care se respectă nu are voie să nu fie galant de Ziua Femeii, dar unul care achiziționează din bani publici flori naturale la ghiveci e un adevărat monument de galanterie. Este cazul primarului din Zimnicea, Petrică Pîrvu, care a decis să nu facă economii din banii noștri și să trateze cu seriozitate ziua femeilor. În acest scop, orașul Zimnicea a achiziționat (direct, cum altcumva?) de la firma BEV Nicoflor Complex SRL flori naturale la ghiveci. Vorbim despre 2.500 de ghivece cu flori, în condițiile în care orașul Zimnicea e pustiit, în sensul că nici locuitori nu mai are.

Valoarea achiziției directe se ridică la 18.700 de lei, adică vreo 4.000 de euro și va înfrumuseța viața unora dintre femeile orașului cu niște plante naturale la ghiveci, de tip Primola în diverse culori, neapărat parfumate. În consecință, primarul orașului va deveni, desigur, cel mai galant dintre teleormăneni, anticipând alegerile de anul acesta, dar și recunoștința pe termen lung a votantelor tradiționale ale PSD.

Articolul precedentCătălin Vătafu a câștigat procesul cu Prefectura Teleorman și rămâne consilier județean
Articolul următorPolițiștii de la Rutiera teleormăneană ”au amendat”doamnele cu o floare