O ploaie scurtă, dar intensă a cauzat numeroase neplăceri în județul Teleorman. În acest moment se poate vorbi despre mai multe case inundate și despre blocaje în trafic, după ce apa a pătruns pe carosabil.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, bilanțul consecințelor ploii puternice din această seară este destul de sumbru. În urma precipitațiilor abundente și scurgerilor de pe versanți, la nivelul județului au apărut numeroase probleme. De pildă, în comuna Lăceni vorbim despre 5 curți și 3 case inundate, caz în care intervine SVSU Lăceni și Detașamentul de Pompieri Alexandria cu o motopompa remorcabilă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

În comuna Vitănești putem vorbi despre o curte și o casă inundate în satul Purani. La fața locului intervine SVSU Vitănești și Detașamentul Alexandria cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o motopompă transportabilă și doi pompieri. Curți inundate sunt și la Orbeasca și Brătășani, iar pe DJ 504, la intrare în satul Lăceni, comuna Orbeasca, o lamă de apa de aproximativ 40 cm traversează carosabilul, circulația în zonă fiind blocată. Varianta ocolitoare recomandată de polițiști este pe Alexandria – Vitănești – Băbăița – Orbeasca. Pentru fluidizarea traficului, în zona afectată se află mai multe echipaje de poliție. Mai mult, pe DJ 504, în zona afectată de inundații, sunt blocate 15 autoturisme. Pentru scoaterea acestora intervine SVSU Orbeasca cu un tractor.

Articolul precedentAlertă hidrologică pe Râul Vedea. Autoritățile locale sunt pregătite să intervină
Articolul următorDupă Dragnea, o nouă acțiune de desființare a diplomelor false obținute de mai mulți politicieni din Teleorman