Primăria Alexandria nu încetează cu generozitatea pe bani publici, așa că, mai nou, a decis să includă în echipamentul polițiștilor locali căciuli de blană și curele de piele. 

Din SEAP aflăm faptul că pe 21 decembrie, Primăria Alexandria a achiziționat în mod direct, nu prin licitație, echipament pentru Poliția Locală Alexandria. Fericitul câștigător al achiziției directe este o anume societate comercială, numită S.C. Adriano SRL, o societate cu cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei anual și 6 angajați, cu sediul în Alexandria. Dacă ne uităm la un grafic al creșterii profitului acestei companii, observăm, fără mari dificultăți, o explozie a activității convertite în bani, mai ales în ultimii ani, de când firma a început să încheie contracte cu statul.

Costul achiziției directe se ridică la 40.226,41 lei. Polițiștii locali din Alexandria vor fi dotați de acum înainte cu articole vestimentare de calitate: căciuli din blană naturală și curele de piele. Pe listă mai sunt trecute și niște cămăși, șepci de stofă pentru vară, pantofi de iarnă, pantofi de vară, pulovere, pantaloni.

Articolul precedentEchipa de volei a României a fost învinsă la Sala Polivalentă din Alexandria
Articolul următorVIDEO: Episcopul de la Teleorman a sfințit apa urcat într-o barcă a Poliției de Frontieră