După ce a fost inaugurată chiar de Liviu Dragnea, Sala Polivalentă de la Alexandria a stat în cea mai mare parte a timpului nefolosită și cu lacătul pe ușă. Lucrurile se vor schimba acum, după ce Polivalenta de la Alexandria a fost preferată de Federația Română de Volei pentru lotul național feminin.

După un stagiu de pregătire desfășurat la finalul anului trecut la Alexandria, la Sala Polivalentă s-a jucat meciul de calificare cu Spania la Campionatul European de Volei Feminin. Motivele pentru care a fost aleasă această sală țin de apropierea Alexandriei de capitală, dar și de faptul că sala e aproape nouă și dispune de oportunități multiple de antrenament.

Practic, de anul acesta Alexandria va deveni capitala națională neoficială a voleiului feminin, echipe mari fiind așteptate să joace în județul Teleorman, alături de sportivii și echipele locale ce evoluează în diviziile naționale.

În privința primului meci de mare anvergură desfășurat aici, dintre România și Spania pentru calificarea la Campionatul European Feminin de volei, tricolorele au fost învinse, țara noastră ajungând pe a doua poziție în grupa de calificare. Rezultatul final al meciului a fost 3-2 pentru echipa Spaniei. În ciuda înfrângerii naționalei, publicului de la Alexandria s-a bucurat cu adevărat de posibilitatea de a putea vedea la ei în oraș o competiție de interes național.

Articolul precedentDragnea mic are cifră de afaceri de 532.990 lei din pantofi de lux
Articolul următorCăciuli de blană și curele de piele pentru polițiștii locali din Alexandria