La 184 de ani de la atestarea documentară a Alexandriei, orașul va fi din nou în sărbătoare. În perioada 29 august – 2 septembrie, centrul orașului va fi punctul de atracție al tuturor celor care locuiesc în reședința județului sau în localitățile limitrofe. Pentru că municipalitatea a pregătit o nouă ediției a Zilelor Alexandriei. 

În ceea ce privește modul de organizare al evenimentului, vorbim despre o experiență similară cu aceea din anii trecuți: concursuri, expoziții, lansări de carte, procesiune religioasă, spectacole pentru copii și numeroase concerte. Atracția principală a evenimentului o constituie artiștii invitați să cânte la celebrarea orașului, iar anul acesta vorbim despre Antonia, Alex Velea, Marcel Pavel, Nicole Cherry, Lora și Feli Donose.

În perioada desfășurării evenimentului, se vor organiza mai multe tipuri de concursuri, precum: tenis, fotbal, tenis de masă, șah, streetball, table, biliard și rummy, așa că persoanele care își doresc să participe se pot înscrie la sediul Primăriei Alexandria, etaj 2, camera 50, compartiment Cultură, Tineret, Sport sau pe mail-ul instiuției.

 

Articolul precedentAlexandria va avea autobuze electrice
Articolul următorÎn județul fără librării, oamenii nu merg nici la bibliotecă