Victor Drăgușin este cunoscut mai mult prin lucrurile pe care spune că le va face decât pentru cele pe care le face realmente. Parcări subterane, parcări supraterane, centre pentru tineret, teatre, cinematografe – toate aceste planuri ale primarului pentru Alexandria l-au făcut celebru. În realitate, parcările n-au fost niciodată construite, însă s-au achiziționat parcometre, oamenii plătind pentru servicii inexistente. Acum, primarului din Alexandria i-a venit o altă idee fabuloasă: autobuzele electrice. Ideea nu e rea, doar că noi știm deja să facem diferența între ficțiunile lui Drăgușin și realizările lui efective.

Astăzi, pe pagina de Facebook a politicianului Victor Drăgușin, acesta a publicat noile lui idei deosebite pentru Alexandria. Idei care ar trebui să fie plătite cu bani europeni. Ca să nu denaturăm cu nimic sensul spuselor acestuia, vom reda integral mesajul primarului: „Modernizăm Alexandria cu fonduri europene! Demarăm în Alexandria, cu fonduri europene, cea mai amplă lucrare de modernizare urbană, prin refacerea în totalitate a centrului pietonal (Str. București – Str. Ion Creangă), înființăm un sistem de 10,6 km de piste pentru biciclete și introducem transportul în comun ecologic, prin achiziționarea de autobuze electrice. Vă aștept cu propuneri pentru îmbunătățirea acestui proiect până la data de 15.08.2018, la Primărie.”

Acum, înțelegem că primarul își dorește ca oamenii din Alexandria să circule cu bicicletele și să introducă transportul în comun ecologic. Și e foarte bine că are astfel de preocupări și dorințe. Însă așteptăm întâi să-l vedem pe el circulând cu bicicleta prin oraș, ca să vedem și noi cum se face. Apoi așteptăm să renunțe la gratuitățile la parcare pentru angajații primăriei și să-i oblige și pe ei să circule cu bicicleta prin oraș. Abia după ce toate acestea se vor fi îndeplinit, vom fi și noi pregătiți să ne plimbăm prin oraș cu autobuzele electrice.

Articolul precedentVIDEO: În Alexandria, se taie copaci în prostie
Articolul următorAntonia, Marcel Pavel, Lora și Feli Donose vor cânta de Zilele Alexandriei