În cadrul unei conferințe de presă, liderul PMP Teleorman, Adrian Florescu, a făcut o scurtă caracterizare a candidatului PSD la prezidențiale, referindu-se la Dăncilă, pe care o cunoaște personal, ca fiind „încremenită într-un proiect”. 

Adrian Florescu și-a exprimat mirarea că Viorica Dăncilă și-a asumat această „pălărie cam mare” de a candida la prezidențiale, considerând că ar fi momentul ca proștii să părăsească funcțiile publice.

„Și cel care a condus până acum PSD-ul, și cea care conduce de acum încolo, pe ambii îi cunosc personal. Ambii s-au cramponat și vorbesc de un mare proiect de guvernare. Ei n-au înțeles că acest program de guvernare n-are nicio valoare în contextul economiei globale. Profesorul Liiceanu avea această exprimare „încremeniți într-un proiect” referindu-se la proști. Nu mai avem nevoie de proști în funcții publice. Dacă Dragnea era mai inteligent, dar șmecher și hoț, suntem acum conduși de Viorica, care îndeplinește această calitate de a fi încremenită într-un proiect. Ar fi fost mai bine ca ea să renunțe la această candidatură și să se ocupe de alte lucruri, pentru că pălăria este un pic cam mare.”

Articolul precedentSamuel Calotă a plecat în liniște din ALDE Teleorman
Articolul următorHandbal masculin! CSM Alexandria, victorie împotriva Stelei!