Liceul Rulmentul din Alexandria se confruntă acum cu mai multe acuzații, legate de petrecerea unor perversiuni sexuale chiar în incinta școlii. Victima este un minor cu probleme psihice.

Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman a primit astăzi o plângere formulată de mama unui elev în clasa a 9-a la Liceul Rulmentul din Alexandria, care susține că băiatul ei a fost abuzat sexual de mai mulți colegi. Fapta blamată e cu atât mai gravă cu cât elevul ar suferi și de unele afecțiuni de natură psihică.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Teodora Dragole spune că mama copilului “a sesizat că fiul ei, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a 9-a la un liceu din Alexandria ar fi fost agresat sexual de mai mulți colegi. Nu se știe dacă asta s-a întâmplat o singură dată sau în mod repetat, aceste aspecte se vor clarifica în urma cercetărilor. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de agresiune sexuală, urmând a se propune soluție prin Parchet.”

Am contactat-o, în sensul lămuririi lucrurilor, pe Valeria Gherghe, inspector școlar general în cadrul ISJ Teleorman. Și aceasta aflase despre plângerea formulată de părinții copilului și și-a exprimat speranța ca acuzațiile să nu fie reale.

“Da, m-a anunțat și pe mine directoarea, se pare că e o anchetă în desfășurare, părinții ar fi depus plângere la poliție. Se zice că s-a întâmplat, că nu avem acum nicio certitudine, dar că s-a întâmplat în perioada februarie-martie. Plângerea s-a făcut și la poliție, de mâine merg cu colegii mei într-o anchetă la liceu, poliția desfășoară propria anchetă, a descarcat filmări, pe care le-a predat liceul. Liceul are camere de supraveghere. În același timp, noi sperăm că nu este așa pentru că este un copil cu probleme. Să sperăm că lucrurile nu se adeveresc.”

Acuzațiile se îndreaptă către mai mulți colegi, doi dintre ei de fiind de la o clasă mai mare. Conducerea unității de învățământ nu a putut fi contactată pentru a comenta cele acuzate.

Articolul precedentDupă ani și ani, echipa de fotbal a lui Dragnea Junior este liderul clasamentului în Liga a III-a
Articolul următorÎn Teleorman se fură chiar și șinele de tren!