Detașamenul de pompieri Turnu Măgurele a intervenit, în urmă cu doar câteva momente, cu o autospecială de stingere și 2 SMURD, iar SAJ cu 2 echipaje medicale, la un accident rutier pe DN 52, pe raza localității Crângu, potrivit ISU Teleorman.

În urma accidentului au rezultat trei victime, conștiente și cooperante, doi adulți, dintre care un bărbat, o femeie, dar și un minor de 14 ani. Cele trei victime, cu diferite traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale SAJ/SMURD și transportate la Spitalul Municipal Turnu Măgurele pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au continuat misiunea pentru îndepartarea resturilor provenite de la autovehicule si asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

Potrivit Poliției Teleorman, din primele date se pare că șoferul autotrenului implicat în accident s-a angajat în depășirea unui auto oprit neregulamentar, față de care nu a păstrat distanța necesară efectuării manevrei, acroșându-l și răsturnându-l în șanț. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane din autoturism (un barbat în vârstă de 56 de ani, o femeie de 41 de ani și un minor în vârstă de 14 ani), aceștia fiind conduși la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Articolul precedentViolența în familie, la ordinea zilei în Teleorman
Articolul următorDragoș Bucur, Tudor Chirilă și Dana Rogoz sunt printre noii mentori ai IDEO IDEIS #14