Zilele Municipiului Alexandria aduc, la finalul fiecărei luni august, nume importante ale muzicii românești în reședința județului Teleorman. Și dacă seara de sâmbătă, 31 august, e rezervată ariștilor tineri, duminică pe scena din fața Casei de Cultură vor urca nume vechi ale muzicii autohtone, precum Corina Chiriac, Gabriel Dorobanțu, Monica Anghel sau Semnal M. 

Programul Zilelor Alexandriei, așa cum este el acum prezentat de Primăria Alexandria, este unul extrem de încărcat. În privința interpreților care vor fi prezenți în reședința județului Teleorman de-a lungul zilelor de 24 august-2 septembrie, aceștia sunt din generații muzicale diverse, iar alături de ei vor urca pe scenă și trupe locale.

Sâmbătă seara, pe 31 august, pe scena din fața Casei de Cultură din Alexandria vor urca, pe rând, Irina Rimes, Liviu Teodorescu și The Motans, iar duminică seara, aceeași scenă este destinată unor artiști mai vechi, dar cu siguranță încă foarte îndrăgiți de public, precum Corina Chiriac, Monica Anghel, Gabriel Dorobanțu și Semnal M.

Articolul precedentNe topim de căldură! Cod GALBEN de caniculă pentru următoarele 3 zile
Articolul următorTragedie pe șoselele din Teleorman! Un bărbat de 36 de ani a murit