În cursul acestei dimineți s-a anunțat pe o rețea de socializare organizarea unui eveniment în memoria fetelor ucise la Caracal nu doar de un asasin, ci și de statul român. Momentul de reculegere va fi ținut în fața Casei de Cultură din Alexandria. 

Evenimentul, care poartă titlul: „Tăcere în memoria strigătului Alexandrei în noapte”, este descris astfel: „Astăzi, în fața Casei de Cultură din Alexandria, începând de la orele 18 și până la 23, oricine care dorește poate veni să țină un moment de reculegere pentru fata care a murit ieri căsăpită de un suspect de a fi psihopat criminal în serie din Caracal, în timp ce poliția și procurorul stăteau la ușă și nu intrau peste el în casă, așteptând să se facă ora la care e legal să pui în execuție un mandat de percheziție. Fiecare poate aduce flori, o poză cu victimele , Alexandra Mihaela Mâceşanu și Mihaela Melencu, și să aprindă o lumânare. Incompetenta, nepotismele și corupția UCID, din nou!”

Cu alte cuvinte, toți cei care își doresc să fie solidari cu trauma familiilor afectate, dar și să-și manifeste durerea în fața unui stat incapabil să-și protejeze cetățenii pot participa la acest eveniment, cu o lumânare sau cu un mesaj de condoleanțe pentru familiile celor cel puțin două victime ale criminalului de la Caracal.

Articolul precedentNeatenția la volan a trimis un bărbat în comă la București
Articolul următorȘi în Teleorman s-au aprins lumânări pentru Alexandra