Un accident rutier grav s-a petrecut în cursul acestei dimineți în zona localității Furculești. Neatenția la volan a fost cauza nefericitului accident, iar șoferul a fost trimis în comă la București.

Totul s-a întâmplat de dimineață în apropiere de Izvorul Rece, la fața locului ajungând imediat Detașamentul Alexandria cu 1 SMURD și un echipaj de descarcerare, o ambulanță și 1 elicopter. În primă fază s-a presupus că șoferul e decedat. Bărbatul era încarcerat și inconștient, prezentând numeroase traumatisme. Potrivit ISU Teleorman, starea victimelor era, încă de la găsirea lor, extrem de gravă.
În mașină se mai afla o femeie și doi copii. Surse din Spitalul Alexandria spun că femeia ar prezenta simptomele unui pneumotorax, iar bărbatul a fost dus direct la București, fiind în comă. Despre copii am aflat că aceștia nu s-ar confrunta cu probleme grave de sănătate în acest moment și că au doar o stare normală de șoc și traumatisme minore.
Potrivit poliției teleormănene, cauza accidentului pare să fi fost neatenția la volan, care s-a soldat cu pierderea controlului asupra direcției de mers și cu intrarea mașinii într-un copac situat în afara părții carosabile.
Articolul precedentUciderea preventivă a porcilor din Teleorman se mută în Cervenia
Articolul următorMoment de reculegere, anunțat la Alexandria, în memoria fetelor ucise la Caracal