În fiecare an, Alexandria își desemnează, cu prilejul zilelor sale aniversare, cetățenii de onoare. În acest an, ambii cetățeni de onoare sunt medici. 

Vorbim despre medicul stomatolog Florin Obădan, cunoscut de ani întregi, pentru calitățile sale profesionale și pentru implicarea reală în viața comunității. În ciuda faptului că e încă tânăr, medicul a reușit să-și construiască o reputație imbatabilă atât în Teleorman, cât și în afara granițelor țării, acesta lucrând, de-a lungul carierei lui, în state precum India, Germania, Armenia, Turcia, Republica Moldova. Iar suma realizărilor lui nu poate fi cuantificată, pentru că ea este, de fapt, suma zâmbetelor care poartă marca profesionalismului. Și pe acelea nimeni nu le numără… S-a specializat pe implantologie și a reușit să demonstreze că face performanță în domeniu, așa că a și deschis, împreună cu soția sa, o clinică stomatologică la Alexandria, în apropierea spitalului județean, clinică ce a schimbat cu totul percepția teleormănenilor despre mersul la dentist.

Și medicul Didina Iacob e cunoscută pentru calitățile sale profesionale și pentru felul în care și-a practicat vocația de medic ginecolog în Teleorman. Misiunea nobilă a celor doi, aceea de a aduce zâmbete și oameni noi pe lume, va fi recompensată de Primăria Alexandria în cadrul ședinței festive a Consiliului Local, ce va avea loc săptămâna viitoare.

Articolul precedentCriza de sânge se agravează în Teleorman, pe fondul infecțiilor cu West-Nile
Articolul următorOrașul Turnu Măgurele s-a mutat în Mehedinți, potrivit manualului de geografie