O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Teleorman după ce un tânăr din comuna Suhaia s-a postat pe o reţea de socializare în timp ce chinuie un câine.

Pe imagini se poate vedea cum câinele este ridicat în lesă şi învârtit de tânăr, în jurul său. Totul se întâmplă în prezenţa mai multor copii.

„Am primit aceasta filmare, si facem de dimineata munca de detectivi ca sa aflam cine este autorul, si cine a filmat! Pare un caine de rasa, nu credem ca ar fi cainele acestui nemernic – caci il si bate, si il invarte pana il spanzura!! Mai mult, o face sub ochii unui copil de trei ani!! Iar in fundal se aude alt nenorocit care il pune sa dea cu cainele de bara !!! Locatia este comuna Suhaia, judetul Teleorman! Filmarea este preluata de pe Tik Tok, intre timp a fost raportata si stearsa!”, semnalează ONG-ul Casa lui Patrocle -Animal Rescue.

? ? Imagini care pot afecta emotional ‼️Dimineata am postat o parte din filmul facut in Teleorman! Intre timp ne-au…

Publicată de Casa lui Patrocle – Animal Rescue pe Miercuri, 22 iulie 2020

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi îl caută pe tânăr.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, conform Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor. Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și stabilirii întregii situații de fapt, pentru luărea măsurilor care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Articolul precedentPremierul Orban: Ne gândim la toate mijloacele posibile ca să limităm răspândirea virusului
Articolul următor100% TU DECIZI! Neculai Onțanu, de la fierar-betonist la doctor-general-inginer