Județul Teleorman devine din ce în ce mai nesigur, sentimentul de liniște publică nu prea mai este simțit de populație de când legile au devenit permisive cu infractorii. Un caz care îngrijorează acum oamenii din Mavrodin este cel petrecut sâmbătă, în centrul localității, atunci când trei indivizi au bătut crunt un tânăr, în vârstă de 27 de ani, pe care l-au lăsat într-o baltă de sânge.

Victima este în comă indusă, la un spital din București, fiind operat de urgență la cap, în urma loviturilor primite cu o halbă de bere. ”Doi oameni au fost victimele acestor javre de oameni. Prima oară l-au atacat pe prietenul cu care acest tânăr era, după care pe el, dându-i câteva lovituri cu halba, care i-au fost fatale… eu mă tem de siguranța familiei mele pentru ca ăștia vor scapa din pușcărie. Din câte am auzit, în urmă cu aproximativ o lună, părțile vătămate au fost la o nuntă unde au fost invitați și cei trei criminali (altfel nu-i pot numi). Cu toții dădeau dedicații și cei trei au început să facă scandal că de ce trec peste ei și dau dedicații. Au început cu amenințări din acea seară. Sâmbătă, cei doi au mers la un magazin, în Mavrodin, să ducă două bănci pe care le împrumutase băiatul pentru pomana din acea zi. Au băut câte un suc și au venit ăștia trei puși pe scandal că doar… îi prinsese pe amândoi. După care Mone Ginel îl amenință pe prietenul cu care era băiatul lovit că îi dă cu halba în cap. Acesta a tot încercat să îi potolească cu vorba bună. Mai bine să stea la masă, să bea un suc ca oamenii, să nu se ajungă la prostii. Nu au înțeles cei trei și au sărit la bătaie. Prima oară fratele lui Mone Ginel a dat în prietenul victimei și după în el. După toate astea, omul acela i-a spus lui Mone Ginel: “mi-ați omorât prietenul”! La care el: ”tu urmezi”. Ăștia sunt niște criminali. Atacă numai cu cuțite și alte lucruri…”, ne-a spus o persoană din localitate care cunoaște îndeaproape partea vătămată.

Mone Ginel Ionuț, Mone Marian și Bivolaru Alexandru sunt cercetați acum pentru tentativă de omor, Tribunalul Teleorman a decis să admită propunerea formulată de Parchetul județean şi să dispună arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 30 de zile. Mone Ginel nu este străin de fapte antisociale, el a fost eliberat recent din Penitenciarul Giurgiu, acolo unde a fost deținut pentru alte infracțiuni, fiind judecat și pentru infracţiunile de „lovire sau alte violenţe”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” etc.

Mone Ginel – unul dintre agresori / photo Facebook

 

Articolul precedentOrdin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat bănuit de violență în familie
Articolul următorAngajații de la ”Rulmentul” Alexandria și-au câștigat drepturile în instanță