Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare. În microbuz se aflau 17 persoane, dintre care 1 persoană a decedat (șoferul microbuzului), iar alte șapte au fost rănite.

Având în vedere numărul ocupanților, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.

În zonă, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu modul de descarcarare, o autospeciala pentru transport victime multiple, 5 ambulante SMURD și 3 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.

Planul Rosu a fost dezactivat începând cu ora 18:55.

Potrivit Poliției din Teleorman, DJ 701, șoferul microbuzului a pierdut controlul asupra direcției pe fondul vitezei neadaptate. În urma evenimentului, conducătorul auto a decedat, iar alte 6 persoane au suferit vătămări.

”Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în comuna Roata de Jos, județul Giurgiu. Se pare că nu a adaptat viteza la condițiile de drum (curbă), a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică, răsturnându-se. În urma impactului conducătorul microbuzului a decedat, iar alți 7 pasageri au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Se efectuează cercetarea la fața locului”, a declarat Daniela Pășu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Articolul precedentPrimele condamnări în dosarul #Colectiv! Piedone – 8 ani și 6 luni de închisoare; patronii clubului – 11 ani și 8 luni de închisoare
Articolul următorUn bătrân care dispăruse dintr-o comună din Teleorman, găsit în județul Giurgiu