Polițiștii din Turnu Măgurele au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii  de ,,încălcarea ordinului de protecție provizoriu”.

În noaptea de 17/18.04.2019, polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 49 ani, din Turnu Măgurele, nu respectă obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de către Poliția Municipiului Turnu-Măgurele.

Poliția din Turnu Măgurele a emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile, prin care bărbatl a fost evacut temporar din locuință și obligat să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de locuință, de concubina sa, în vârstă de 38 ani, și de  fiica acesteia, în vârstă de 17 ani, neavând dreptul să le contacteze în niciun fel pe acestea.

În data de 18.04.2019, deși i-au adus la cunoștință obligațiile ce i-au fost impuse de ordinul de protectie provizoriu, bărbatul a pătruns în locuința comună și s-a apropiat de părțile vătămate la mai puțin de 50 metri. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,încălcarea ordinului de protecție provizoriufaptă prev. și ped. art. 32, alin. 2 din Lg. 217/2003 Rep, iar împotriva suspectului s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. Teleorman, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman amintește că acordă o atenție deosebită prevenirii și combaterii faptelor de violență în familie și acționează prompt atunci când sunt sesizați în legătură cu comiterea unor astfel de fapte.

Articolul precedentCCR va decide în ziua procesului condamnatului Dragnea dacă judecătorii care i-au dat sentința sunt specializați în fapte de corupţie
Articolul următorVIDEO descinderi – Teleormăneni arestați pentru trafic de cannabis și hașiș