Un bărbat din municipiul Alexandria a fost abordat la domiciliul său de două femei sub pretextul că dau de pomană pentru tatăl lor decedat. Persoanele în cauză i-au înmânat bătrânului mai multe fructe și o bancnotă de 500 de lei, spunându-i să oprească 200 de lei și să le restituie restul.

Soția persoanei vătămate a mers într-o cameră să aducă restul de bani, în timp ce una dintre cele două femei a rămas în holul locuinței, iar cealaltă în cameră cu reclamantul. După ce persoana vătămată i-a înmânat banii femeii din casă, acesta a plecat grăbită, sub pretextul că aduce alte alimente, iar cea de-a doua femeie nu a mai fost văzută. La scurt timp după plecarea celor două, persoana vătămată a constatat că portofelul din care luase banii lipsește, acesta conținând suma de aproximativ 10.000 lei, anuntând poliția.

Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman atrage atenția să nu vă lăsați înșelați! Dacă aţi devenit victimă, anunţaţi IMEDIAT Poliţia! Împărtăşiţi şi cu alţii aceste informaţii, avertizaţi în special persoanele în vârstă!

Articolul precedentDupă ani și ani, Casa de Cultură din Alexandria va fi reabilitată
Articolul următorPLUS s-a organizat în Teleorman