Violența în familie continuă să rămână o problemă importantă, cu implicații sociale majore. Important e, însă, că polițiștii au început să ia atitudine, iar legile privitoare la violența domestică s-au înăsprit. De aceea, un bărbat din Videle a fost reținut ieri pentru încălcarea ordinului de protecție.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Videle au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 39 de ani din orașul Videle cu privire la faptul că este amenințată de către soț. În dimineața zilei de 06 mai, împotriva bărbatului în vârstă de 40 de ani din orașul Videle a fost emis ordinul de protecție pe fondul unor agresiuni fizice și verbale asupra soției sale.

În aceeași zi, deși i-au fost aduse la cunoștință obligațiile impuse de ordinul de protecție, a mers la locuința comună, încălcând astfel ordinul de protecție, unde a amenințat-o cu moartea pe soția sa. Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv,  pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințare” și „încălcarea ordinului de protecție provizoriu”.

 

Articolul precedentATENȚIONARE HIDROLOGICĂ COD GALBEN pe râurile din bazinul hidrografic Vedea
Articolul următor„Mândria” Alexandriei: gunoiul din fața casei episcopului