18 puncte din tot atâtea posibile pentru Turris Oltul Turnu Măgurele în Liga 2. Echipa antrenată de Erik Lincar a bifat a şasea victorie consecutivă și deja visează la Liga 1.

Fără pași greșiți în Liga 2. Așa merge Turris-Oltul Turnu Măgurele în eșalonul secund al fotbalului românesc. După 6 etape disputate, echipa din județul Teleorman este singura cu punctaj maxim.

Ultima victorie a venit pe propriul teren împotriva celor de la ASU Politehnica. Deși meciul s-a terminat cu scorul de 2-0, partida nu a fost deloc ușoară pentru Turris. Băieții lui Lincar au intrat motivați pe teren reușind să-și creeze câteva ocazii chiar în debutul partidei. Cu toate acestea, la pauză scorul a fost nul, 0-0.

Și în repriza secundă ocaziile importante au aparținut tot teleormănenilor. În ele din urmă presseingul a dat roade, iar Silviu Pană şi Cristian Bud au decis soarta partidei și au adus cele 3 puncte echipei din Turnu Măgurele.

Jucătorii lui Turris nu au timp de petrecere și asta pentru că miercuri evoluează în Cupa României, la SC Popeşti Leordeni. În campionat, runda viitoare, vor juca sâmbătă la Reşiţa.

Articolul precedentVacanţa elevilor a luat sfârşit! Prima zi de școală a fost încărcată de emoție
Articolul următorAccident spectaculos pe E70! Un autoturism s-a răsturnat