Dezvăluirile Realitatea PLUS îl bagă în corzi pe Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.  După ce au început să i se facă publice matrapazlâcurile și legăturile cu mai marii lumii interlope, în anchetele de excepție din emisiunea Culisele Statului Paralel, a început să-și încordeze mușchii în dreapta și în stânga și să se laude, în cercurile obscure în care-și duce existența, că a reușit să cenzureze emisiunile postului nostru. Ba mai mult, mai ceva ca un magician, ar fi reușit, spune el, să șteargă și înregistrările de pe site-ul televiziunii, realitatea.net. Realitatea este, însă, cu totul alta! Nu numai că emisiunile au fost monitorizate, continuând anchetele jurnalistice, dar seria dezvăluirilor explozive continuă! Trustul Realitatea nu se lasă intimidat! Realitatea PLUS merge înainte și jocurile lumii mafiote din care face parte șeful Consiliului Județean Ilfov încep să iasă la lumină. Tic-tac! Tic-tac! Zarurile au fost aruncate!

Actualul președinte al Consiliului Județean Ilfov – Hubert Thuma are legături directe cu interlopii. Dovada legăturilor transpartinice ale politicienilor cu clanurile interlope este o înregistrare din toamna anului 2019, înaintea alegerilor prezidențiale, legată de aranjamentele imobiliare de milioane de euro pe terenurile din sudul Bucureștiului.

Cum se folosesc interlopii de politicieni – Baron PSD: „Sunt frate cu Clanul Sportivilor din Militari. Thuma e prietenul meu”

Care sunt legăturile mafiote dintre clanurile de interlopi și politicieni grei în Ilfov. Legătura dintre cel mai nou baron local al PNL – Hubert Thuma și grupări de crimă organizată care monopolizează capitala, dezvăluită la Realitatea PLUS, în emisiunea Culisele statului paralel. 

Culisele Statului Paralel – Dezvăluiri incendiare despre baronul Hubert Thuma! Interlopii și politicienii care au pus stăpânire pe Capitală

Cum a ajuns Hubert Thuma alături de mai mulți interlopi de top din București într-un dosar de tentativă de omor. O reglare sângeroasă de conturi în lumea interlopă scoate la iveală legături oculte între președintele Consiliului Județean Ilfov și membrii clanurilor Vasiloi și Duduianu.

Legăturile șefului Consiliului Județean Ilfov cu interlopii Capitalei: detalii ULUITOARE dintr-un dosar de reglare SÂNGEROASĂ de conturi – VIDEO

Continuă ancheta explozivă marca Culisele Statului Paralel. Episodul doi îi face să tremure pe baronii locali care fac legea în politică, mână în mână cu interlopii și primarii. Nimeni nu scapă de brațul lung al dreptății! Aflați în exclusivitate la Realitatea, în al doilea episod al serialului-anchetă maraton, cum se trag sforile în subteranele politicii românești cu ajutorul interlopilor și procurorilor. Discuțiile explozive la nivel înalt ale caracatiței politico-penale au fost interceptate chiar de DNA. Aflați cum erau obligați edilii să facă jocurile pe bani mulți ale șmecherilor doar din ancheta incendiară marca Culisele Statului Paralel vineri, de la ora 18:00, cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentTraian Băsescu, interviu EXCLUSIV: Dacă statul mă batjocorește, o să-i dau ce-mi dă și el mie – VIDEO
Articolul următorValer Blidar: „Noi facem reforme din 90 și mergem din rău în mai rău. Avem un stat imens, un mastodont”