În aceste zile, oamenii de bine sunt rugați să sprijine o familie care și-a pierdut acoperișul de deasupra capului, în urma unui incendiu puternic. Totul pentru un tată-erou, care și-a scos fetița de 7 ani din flăcări, punându-și viața în pericol și rămânând cu răni grave în urma tragediei. 

ISU Teleorman roagă locuitorii județului să sprijine o familie din comuna Trivale Moșteni, care a rămas fără casă, în urma unui incendiu mistuitor. Evenimentul nefericit a avut loc în noaptea de 22 spre 23 septembrie,  când a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria. Din păcate, observarea cu întârziere a izbucnirii incendiului și distanța foarte mare până în satul Brătășani au condus la extinderea rapidă a incendiului la întregul imobil și anexele din apropiere, focul fiind găsit generalizat la nivelul gospodăriei, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Pompierii alexăndrineni au reușit să stingă incendiul în limitele găsite, după aproximativ patru ore de luptă cu flăcările, însă nu au reușit să salveze decât bunurile din două camere de locuit și casele din imediata apropiere. Pagubele înregistrate au fost foarte mari pentru o familie normală, respectiv de cca. 200000 de lei.

Din fericire, la acest eveniment nicio persoană nu și-a pierdut viața, însă acest lucru s-a datorat tatălui, Vlăduță Ștefan, care a reușit să o scoată pe fetița sa de numai șapte anișori, din casa cuprinsă de flăcări. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a reieșit că evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit produs la o instalație electrică defectă, dintr-o anexă a locuinței. Cei care vor să le ofere un ajutor, îi pot contact pe proprietarii locuinței, Ursu Petru sau Ursu Georgeta, la numerele de telefon: 0747518479 și 0765419918.

 

Articolul precedent20 de agenți își încep activitatea în cadrul IPJ Teleorman
Articolul următor3 persoane au fost rănite într-un accident rutier FOTO