Candidaţii la un loc în învățământ susţin miercuri, începând cu ora 10,00, proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar – titularizare. În Teleorman, examenul se desfășoară în două centre de concurs, la Colegiul Național Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria, respectiv, Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” Alexandria. Listele pot fi studiate aici și aici.

Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educatori/profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română, învăţători/profesori pentru învăţământ primar în limba română.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 17 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro, iar contestaţiile se vor depune în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, respectiv 18 iulie, până la ora 15,00. Rezultatele finale se afişează în data de 24 iulie. Pe 26 iulie va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obţinut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

Articolul precedentTeleorman: județul fără Revoluție, cu sute de revoluționari
Articolul următorTeleorman – 200 de locuri libere în licee după repartizarea computerizată