Zilele Alexandriei sunt în plină desfășurare. Sute de persoane s-au adunat în centrul orașului, în așteptarea concertelor din această seară. 

În acest an, zilele orașului au fost concepute în așa fel încât să mulțumească toate categoriile de public, iar seara de sâmbătă este dedicată tinerilor și muzicii pe care ei o ascultă. Practic, începând cu ora 20.00, pe scena amenajată în fața Casei de Cultură din Alexandria vor urca The Motans, Irina Rimes și Liviu Teodorescu. Organizatorii anticipează un public numeros, având în vedere că interpreții sunt foarte apreciați de generația tânără.

În restul timpului, oamenii din Alexandria sunt așteptați la mesele improvizate în centrul orașului, pentru a se bucura de faptul că sunt împreună. Din păcate, micii continuă să fie obiectivul principal al celor mai mulți dintre cei care participă la acest zile, deși, în realitate, rolul lor nu este acela de a ne aminti că micii la carton sunt o delectare, ci de a ne face conștienți de iubirea pentru comunitate.

Articolul precedentPrietenii cărților s-au întâlnit astăzi la Scrioaștea, pentru a-l susține pe Relu Voicu
Articolul următorCorina Chiriac, Gabriel Dorobanțu, Monica Anghel și Semnal M, încheie Zilele Municipiului Alexandria