Doi pescari dispăruţi în apele Dunării sunt căutaţi de pompierii din Teleorman, în zona localităţii Suhaia.

Cei doi ar dispărut seara trecută, al treilea pescar reuşind să se salveze.

„La fața locului s-au deplasat ISU GR cu o autospecială și 3 scafandri, ISU TR cu o autospecială și un echipaj de scafandri, un echipaj medical SAJ, un echipaj de la Detașamentul Turnu Măgurele cu o barcă și 3 pompieri și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea cu o barcă de salvare. Evenimentul a fost anunțat ieri seară, în jurul orei 20.17, de un al treilea pescar, care a reușit să se salveze. Având în vedere că la lăsarea întunericului nu se puteau efectua scufundări în acea zonă, căutările au fost reluate astăzi de dimineață”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Județul Teleorman se află sub incidența codului galben pe fluviul Dunărea în perioada 12.02.2021 ora 06.00 – 19.02.2021 ora 12.00, cu fenomene vizate de creșteri de niveluri și debite cu depășirea cotelor de atenție (faza 1).

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentLegile puterii | Nelu Tătaru: Mafia în Sănătate există pentru că legislația permite, încă mergem pe populism. E nevoie de reformă într-un an și jumătate
Articolul următorCoronavirus, cifrele zile: 62 decese şi 2.815 cazuri noi | RAPORT complet