Astăzi, pentru plt. adj. șef Polin Cristian Bădescu a fost o zi încărcată de emoție, fiind ultima sa zi alături de colegi și, mai presus decât atât, alături de fiul său, plt. Andrei Octavian Bădescu, în cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, în calitate de pompier militar activ.

De mâine, acesta începe o nouă etapă a vieții, cea de pensionar, însă pășește cu încredere pe acest drum știind că a lăsat în urma sa un om care să-i calce pe urme, căruia i-a fost atât mentor, cât și părinte, pe care l-a învățat tot ceea ce era necesar pentru a fi de ajutor semenilor.

„La finalul carierei sale, ne exprimăm gândurile de admirație și respect pentru ceea ce a realizat în cadrul unității noastre și pentru ceea ce a transmis tinerei generații de salvatori, în special devotamentul, curajul și responsabilitatea față de oameni. Îi adresăm calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și îi dorim să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – Tepro Iași, o altă privatizare eșuată în România post-decembristă
Articolul următorSorin Cîmpeanu: Vacanţa de primăvară va fi prelungită şi va dura din data de 2 aprilie până în 4 mai